O NAS2018-12-04T15:14:20+00:00

EKIPA

SODELAVCI/KE

O NAS

Obrat d.o.o. je zasebno projektivno podjetje, ki glede na potrebe projektov združuje različne skupine arhitektov, arhitektk in krajinskih arhitektov. V podjetju se trudimo razumeti vaše zahteve, želje in pričakovanja. Vsako naročilo in s tem naložbo sprejmemo kot svojo odgovornost, da bo končni izid presegal pričakovanja in ustrezal vsem zakonskim, tehnični in finančnim vidikom.
Naše strokovno znanje in izkušnje vključujejo izdelavo idejnih rešitev, dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja za vse zahtevnosti objektov in tehnično dovršeno izvedbene načrte.
Naročila sprejmemo s podpisom medsebojne pogodbe usklajeno z vašim projektom, ki vam zagotavlja dodatno varnost. Pri delu se od temeljev do zadnjega kosa opreme držimo dogovorjenih rokov, obsega dela in upoštevamo finančne okvirje projekta.

Obrat, snovanje in načrtovanje kakovosti bivanja, d.o.o.
(krajše ime Obrat d.o.o.)
sedež: Janežičeva 3, 1000 Ljubljana
pisarna: Opekarska 11, 1000 Ljubljana
matična št. 3897508000
ID za DDV: SI53339983
info@obratdoo.si
www.obratdoo.si
+386 (0)41 384 764 (Blaž)
licenca: Blaž Babnik Romaniuk, mag.inž.arh, ZAPS-1591

NAŠE STRANKE

Sodelujemo s številnimi zasebnimi naročniki in naročnicami, ki so tako poklicno kot nazorsko zelo različni. Z vsemi z veseljem sodelujemo in uspemo najti skupni jezik.

Med pravnimi osebami pa so naši naročniki:
– Geotočka d.o.o.
– Deželna banka Slovenije d.d.
– Občina Izola
– Stadt Wien
– Wiener Linien
– BEHF Architekten GmbH
– Emrich Consulting GmbH
– ARE Austrian Real Estate GmbH

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Če vas zanima, kako vam lahko pomagamo pri vašem projektu, nas pokličite ali pa na pošljite sporočilo. Prepričani smo, da bomo lahko pomagali, da bo vaš projekt šel en korak naprej.

Klikni tu in pošlji nam sporočilo.

Pokliči: +386 41 384 764